четвер, 19 квітня 2012 р.

Тернопіль: сума на акцію "Я хочу жити!" перевищила 50 тисяч


- До 50 тисяч 183 гривень вже зросла сума зібраних коштів від початку акції “Я хочу жити!”, - каже 17 квітня керівник міської організації Червоного Хреста Тетяна Лех. – Останні надходження – зі спеціальних банок.

Представники міської організації Червоного Хреста і станції швидкої допомоги продовжують збирати гроші із банок із логотипами. Організатори акції мають надію, що їх незабаром повернуть і в супермаркети “Сільпо”. Згоду на це начебто вже отримали в центральному офісі фірми.

- Із “Сільпо”, що на вулиці Живова, ми востаннє забрали більше трьох тисяч пожертв, - додає вона. – Звісно, прикро, що ми нещодавно змушені були забрати звідти всі банки.

Незначні суми від початку квітня надходили на рахунок акції від місцевих дитячих садочків і шкіл. Натомість від підприємців останні пожертви були ще у березні.

- Швидше за все, це пов’язано із великою кількістю свят, - припускає пані Лех. – Сподіваємося, що у травні благодійники активізуються і сума весь час зростатиме.

Нагадаємо, 500 тисяч гривень треба зібрати під час благодійної акції “Я хочу жити!”, яка триває у Тернополі майже три місяці. За ці кошти планують придбати дві нових машини швидкої допомоги для нашого міста. Організатори акції – Тернопільська міськрада, міська організація Червоного Хреста і Медіа Корпорація RIA.

Немає коментарів:

Дописати коментар